Lilja

Lilja

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikonloppua

Mikä ihana ilma; aurinko paistaa ja lämpöasteitakin juuri sopivasti! Sopii loistavasti yhteen meidän sunnuntain suunnitelmien kanssa. Vaikka flunssaa pukkaa ja vähän on heikko olo,niin käytiin vaunuttelemassa ja matkalla poikettiin kahvilla Fåfänga Paviljongissa. Kaupan kautta kotiin ja grillaamaan! Tuon jälkimmäisen tosin hoitaa Markus kaverinsa kanssa,minä pidän näppini kaukana siitä touhusta. Sattuneista syistä...



Vaatetta olisi voinut olla vähempikin,sen verran lämpöä piisasi!


Nella rakastaa vettä, ja pakkohan se oli matkalla uida rapakossa..


Mitä herkkuja!



Tähän väliin pakko kertoa,että oltiin perjantaina tyttöjen kanssa "nauttimassa" ripaus myötähäpeää,nimittäin katsomassa Johanna Tukiaista! Yök yök yök. Johanna ja nuorempi Tukiainen vetivät noin viiden minuutin mittaisen shown, ja sekin oli liikaa. Nyt olen nähnyt kaiken.
En tajua miten joillekkin voidaan maksaa siitä että ympäri päissään nousevat lavalle sekoilemaan. Kuvaa en viitsi tänne laittaa,haluan pitää blogini kaukana moisesta mauttomuudesta.

Liljaa vähän hampaat taas kiusaavat,ja nimenomaan taas. Tulisi se pieni valkoinen pirulainen nyt läpi eikä kiusaisi pikkutyttöä! Vaikka välillä vähän kiukuttaa niin se ei menoa haittaa, suurimmaksi osaksi ollaan silti yhtä hymyä. Liljalla on myös kovat treenit menossa jotta pääsisi kääntymään ympäri,toinen käsi vaan jää alle ja sekös ärsyttää!



 Vatsa täynnä kanaa,halloum-juustoa ja salaattia,nam! Nyt viltin alle ja finrexiä flunssan karkottimeksi.  
Hyvää Sunnuntaita !!

2 kommenttia:

  1. Ihana tämä sun blogi! :)
    Laita tonne viereen semmonen "seuraajat"-juttu, niin pystyy helpommin seuraamaan tätäkin blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oon sitä monesti miettinytkin ja koittanutkin saada sitä tuohon reunaan.. Mulla vähän hakusessa tämän käyttö kaikkine hienouksineen vielä mutta eiköhän se sinne ilmesty! :)

      Poista