Lilja

Lilja

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

KOO niinkuin kevät & keskiviikko


Niin kiva kevätpäivä! Tällaisella ilmalla kelpaa ulkoilla, ja sitä ollaan myös tehty. Oikeastaan kotona ei olla tänään juurikaan edes keritty olemaan,ollaan oikeita kyläluutia minä sekä Lilja. Ollaan kahviteltu ystävien kanssa, tavattu vauvakamuja ja vaunuiltu. Aamupäivällä päiväunien aikaan jo lähdettiin ja kotiin palattiin vasta illalla,iskäkin ehti meitä jo ikävöidä.
Lilja tosin ei malttanut nukkua täysiä päikkäreitä, oli paljon tärkeämpää keskittyä sulattamaan kahvilan asiakkaiden ja työntekijöiden sydämet. Ja kiljua ja nauraa siellä. Onneksi se sallitaan vielä pitkään,eikä tarvitse olla komentamassa pitämään pienempää ääntä! Niin että jos Lilja kiljuu ympäri kauppoja ja kahviloita vielä teininä niin sehän laitetaan sitten vaan söpöyden piikkiin,eikö? Ai ei..


Liljallakin on converset!




Tylsää....

Päätettiin kylässä sotkea myös vaatteemme,tottakai juuri silloin kun tämä äiti lähti liikkeelle ilman tuttua ja turvallista hoitolaukkua. Varavaatteita ei siis ollut,joten käväisimme Neean vaatekaapilla. Pitihän sitä myös hiukan pelleillä,kuinkas muutenkaan.




Ihana Neea-tyttö !


Kaverukset Neea ja Lilja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti