Lilja

Lilja

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lilja Sofia Kastehelmi












Ajattelin että kertoisin tällä kertaa vähän Liljan nimistä,ja mistä ne tulevat. Koko nimihän on siis LILJA SOFIA KASTEHELMI. Meillä oli varmassa tiedossa jo ennen syntymää,että tytöstä kastetaan Lilja, mutta hätäkasteeseen kirjoitimme kuitenkin nimeksi Helmi. Kätilö meiltä kysyikin synnytyksen jälkeen että onko tässä nyt Helmi,johon tietysti totesimme että ei ole. En vain halunnut kirjoittaa kasteessa annettavaa nimeä minnekkään vielä etukäteen. Odotusaikana Liljaa kutsuttiin Luluksi. Ystäväni tosiaan keksivät tämän nimen kun etsivät KOIRIEN nimikalenterista Markuksen syntymäpäivän kohdalta nimiä. Että ihan niinkin helposti löytynyt kutsumanimi! Luluksi kutsumista jatkettiin vielä ristiäisiin asti,ja kestikin tovi oppia pois tuosta nimestä.
Lilja oli minun ehdotukseni, ja halusin antaa tuon nimen koska se on myös lempikukkani. Itseasiassa selkääni on myös tatuoitu liljaa. Myöhemmin minuun on tatuoitu myös Liljan nimi.
Tytön nimeksi olisin tykännyt myös Kukka-Mariaa, mutta koska tuttavapiirissä on tämän niminen niin päätimme olla antamatta sitä nimeä.
Sofia sitten taas tuli Markukselta, itse ehdotin toiseksi nimeksi Auroraa. Jostain syystä se ei kelvannut,kuulemma liikaa kukkia yhden tytön nimessä. Sofialle ei sen suurempaa selitystä ole että miksi juuri tuo nimi, molemmat vain pidimme siitä.
Kolmas ja viimeinen nimi on sama kuin minulla. Ja koska minun nimeni ei jatku kenenkään sukulaisen nimestä, niin oli alusta alkaen selvää että minä haluan jatkaa jotakin nimeäni jos tytön saamme. Pidän myös vähän erikoisemmista nimistä, ja Kastehelmi on ainakin sitä. 


Rakkaimpani.

Näihin tunnelmiin, jokaiselle hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti