Lilja

Lilja

maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesää ja kamuja

Lämpöä senkun piisaa edelleen. Mukaan on tosin mahtunut muutama sadepäiväkin,mutta se ei haittaa,sillä meidän nurmikko kaipaakin kastelua. Onneksi lauantaiksi suotiin hyvää ilmaa,vietimme nimittäin ystäväni polttareita. Näistä en voinut viime kirjoituksessa vielä mainita, sillä polttarit tulivat hänelle yllätyksenä. Ja onneksi yllätys myös onnistui,eikä Jonnalla ollut hajuakaan että haemme hänet töistä mukaamme. Päivään mahtui niin morsiussaunaa kuin judoakin, kuohuvaa tietysti unohtamatta!
Sunnuntai vietettiin Pyhärannassa. Markus laittoi paattia kesäkuntoon,johan se pitäisi saada lasketuksi mereenkin. Merellä sielu lepää! Heti kun aikataulu antaa periksi, lähdemme veneilemään. Pääse Liljakin elämänsä ensimmäistä kertaa merelle. Käytiin tyttöjen kesken myös kylässä sillä aikaa kun iskä puunasi paattia. Sarin vauvamasu oli kasvanut kovin, ja niin oli ilopilleri Alinakin.
On kivaa kun moni ympärillä on samassa elämäntilanteessa. Moni kaveri odotti viime vuonna samaan aikaan ja nyt on lähipiirissä paljon vauvoja. Tai no mitä vauvoja nuo nyt enään muka ovat, kasvavat silmissä! Tänäänkin ollaan nähty kavereita, kun käytiin leikkimässä Miran ja Veetin kanssa. Nähtiin ensimmäistä kertaa myös suloinen tapaus Paavali, pikkuinen kiinanharjakoira.


Pallopäät Veeti ja Lilja.

Hyvää kurkkua!

....ja maistuu omat varpaatkin ihan hyvälle!



Tänään aamulla paistoi aurinko niin mukavasti takapihalle, että leikittiin Nellan ja Liljan kanssa hetki ulkona. Kamera oli tottakai myös mukana leikeissä, kuinkas muutenkaan...


Hän vähän poseeraa <3


Pehmokirja on kiva!

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! :-) Mutta mikset ole kirjoittanut vähään aikaan?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pitäisi todellakin ryhdistäytyä ja palata takaisin ruotuun kirjoittamisen suhteen! Jostain syystä en lähiaikoina osannut aloittaa uuden postauksen kirjoittamista,aiheet ovat hukassa. Harmittaa! Pitänee tehdä asiaan muutos pian :)

    VastaaPoista