Lilja

Lilja

torstai 23. toukokuuta 2013

KesäKesäKesäKesä

Vihdoin se on täällä... KESÄ! Vielä kun ensi viikolla saan tikkini pois niin saan shortsit jalkaani ja pääsen ottamaan aurinkoa. Kaapit pitäisi uudelleen järjestää, talvitakit- ja kengät varastoon ja kesäisempää tilalle. Jostain kumman syystä tässä talossa on saanut lähipäivinä pyykkikone pyöriä useaampaankin otteeseen, vaikkakin se joka päivä pyörii muutenkin. Äidin sairaspäivät näkyivät kyllä! Onneksi nyt ollaan kutakuinkin palattu ruotuun. Kävely sujuu miltein kuin tanssi, ja ilman vahvoja lääkkeitäkin olen pärjännyt jo monta päivää. Koin oikean ihmeparantumisen yhtäkkiä,vaikka alkuun tuntui ettei kipu hellitä ikinä. Mälsää kuitenkin on se,etten vielä pääse kunnolla harrastamaan liikuntaa. Vaunulenkille olisi hinku ja spinninkiin,niitä odotellessa siis.

Startattiin viime viikonloppuna tämän kesän "juhlaputki". Aloitettiin se juhlistamalla Liljan tädin kihlautumista ja synttäreilläkin oltiin. Sitten olisikin juhlittavana vielä muutamat valmistujaiset, häät ja parit synttärit lisää. Yhdet rippijuhlat ovat jo takana päin. Eipähän tarvitse potea tylsyyttä kun kalenteri on miltei täysi. Lääh ja puuh. Mekkopulmakin on vielä ratkaisematta, ja pitänee samantien varautua parillakin kun samat vieraat nähdään useammissakin juhlissa,hah! 

Lilja on tänään noussut niin sanotusti väärällä jalalla. Koko aamu on menty siten, että vuorotellen ollaan hyvällä tuulella ja vuorotellen kiukuttaa. Ja mieli vaihtuu noin viiden minuutin välein. Hampaat ne selvästi taas kiusaavat raukkaa ja tekevät kipeää. Tai siis korjataan, ne mitä ei vieläkään ole,vaikka yli kaksi kuukautta niitä on tässä tehty. Jääköhän meidän lapsesta hampaaton? No,ostetaan 1-vuotis lahjaksi sitten tekohampaat. No niin, äiti rauhottuu taas..


Nimpparilahjaksi saatu hellehattu.

Neiti Kesäheinä.

Enon kanssa synttäreillä,rankkaa puuhaa.



Ps. Miten onnistunkaan polttamaan päreeni joka  _ikinen_  kerta kun käytän bloggeria....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti