Lilja

Lilja

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Pitkän tauon jälkeen...

Täällä taas! Takana luvattoman pitkä hiljaisuus blogin suhteen,hävettää.Kuten erääseen kommenttiin vastasinkin,niin lähiaikoina on aiheet olleet hukassa! Vaikkakin Liljasta voisin toki kirjoittaa tunti tolkulla.. Mutta siis,kesä on edennyt jo pitkälle ja onneksemme ollaan päästy nauttimaan myös useista hellepäivistä. Nahkanikin olen onnistunut polttamaan kertaalleen,mutta rusketuksesta ei ole tietoakaan. Miten yllättävää. Juhannuksena päästiin ekaa kertaa tänä kesänä merelle,ja näin ollen se oli myös Liljan ensimmäinen kerta. Hän tykkäsi, juttua riitti koko matkan ajan! Juhannus vietettiin muuten rauhallisissa merkeissä kotioloissa, iskällä oli töistä päivystysvuorokin kaiken kukkuraksi. 
Ensi kuussa kun iskällä alkaa kesäloma, hyppäämme kolo perheen voimin laivaan! Matkaamme Ruotsiin sukulaisille ja vietämme lomaa heidän luonaan muutaman päivän. Vähän matka jännittää, että miten kaikki sujuu. Lilja onneksi viihtyy hyvin autossa, sillä ajomatkaakin tulee jonkin verran. Toivottavasti vältytään ylimääräisiltä kommelluksilta, toisinsanoen toivottavasti apina ei aloita sirkusta! 
Liljan kehityksestä muutama sana; vielä ei likka liiku eteenpäin vaikka merkkejä sen suhteen onkin. Hän ei ole ymmärtänyt vielä ryömimisen jaloa taitoa, ja sekös välillä hänen pienille hermoilleen käykin. Puolelta toiselle ympäri meno on jatkuvaa, ja muutamana yönä siihen on herättykkin kun ei unessa pääse takaisin selälleen. Tosin eilen Lilja nukkui ensimmäistä kertaa mahallaan! Tukea vasten istutaan ja seistään. Monesti kun laittaisi istumaan niin tämä tyttö vetää jalkansa suoraksi, mukavaa etenkin autossa kun pitäisi virittää istuimeen. Kävelyrefleksi ei ole missään vaiheessa unohtunut, ja muutama askel jaksetaan ottaa kun äiti tai iskä kävelyttää. Hampaat kuppaavat edelleen  jossakin vaikka selvästi näkyy minne nousevat, eivät vaan halua tulla läpi. Kyllä ne sieltä sitten ehtivät ajallaan! Onneksi ilman hampaitakin onnistuu baananinkin haukkaaminen. 

Nyt lupaan parantaa tapani, ja seuraava postaus ilmestyy tuota pikaa kuvien kera! 
-Anni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti