Lilja

Lilja

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kulunutta viikkoa

Leikittäiskö?


....Ai ei? Tästäs saat!

Kummalla on hauskempaa? Liljalla vai äidillä?

Pikkuinen uimari!

Tekemisen meininkiä..


Lilja herää nykyään joka aamu näin,poikittain.

....tai äitin vierestä


Tykitettiinpä sitten heti alkuun kuvia oikein urakalla! Monesti olen jo aloittanut uuden postauksen kirjoittamisen ja ladannut kuvat ja kaikki mutta haaveeksi jäänyt sen valmiiksi saaminen. Ängettiin nyt sitten kaikki samaan. Viime sunnuntaina oltiin tosiaan taas uimassa, ja meillä oli mukana uimakaveri Roope. Lilja ja Roope ovat keskenään aikalailla samanikäisiä, mitä nyt tuollainen vaatimaton 18 minuutin ikäero... Iskällä työt haittasivat vapaa-aikaa,joten hän tyytyi odottelemaan kahvion puolella. Luonnollisesti nakitin hänet räpsimään kuvia.
Lilja viihtyy hyvin uimassa ja saunassa, oltiinkin aikaisempia kertoja pidempään polskimassa. Ekoina kertoina selvästi jännitti, niin paljon vieraita naamoja ja vieraita ääniä. Nyt ollaan jo vanhoja tekijöitä!

En malta odottaa kesää, nyt kun on saatu jo nauttia niin hienoista ilmoista. On hassua pukea mukamas niin vähän vaatetta sekä Liljalle että itselle. Tosin eilen Emilian tullessa meille mulkaisi kaveri jalkojani ja ihmetteli että minkä takia kuljen villasukissa.. Ai miten niin vilukissa? Pessimisti ei ikinä pety, joten en ihmettelisi vaikka huomenna sataisi lunta. Toivottavasti kuitenkaan ei.

Tänään Maijan kanssa keskusteltiin nyt uutissakin paljon puhutusta sieppauksesta. Mikä ihmisiä vaivaa? Ja miten sairas voikaan ihmismieli olla? Kaapata kaksi viatonta ihmishenkeä,alistaa toista kaikella mahdollisella mikä loukkaa ihmisarvoa, saattaa raskaaksi,pitää vankina? Järkyttävää. En viitsi sanasta sanaan kirjoittaa mitä mieltä olen tuollaisista ihmistä ja asioista. Mietin vain,miten ne ihmisraukat ikinä toipuvat, miten ne vankeudessa alulle laitetut lapset eivät ikinä saa kokea normaalia lapsuutta.. Yhdellä sanalla jos pitäisi kuvata ; SAIRASTA.

Tällaisiin mietteisiin on ehkä korkea aika lopettaa,
Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti