Lilja

Lilja

torstai 31. lokakuuta 2013

Univelkaa

Väsyttää, julmetusti. Yksi tekijöistä on aina vaan lyhenevät päivät, ja aivan liian aikaisin tuleva pimeys. Suurin tekijä kuitenkin on yhdistelmä vieressä nukkuva puskutraktori, ja levottomasti nukkunut lapsi. Suurempi murheista on vierustoveri. Leikkauksesta paraneminen ottaa oman aikansa, ja on tuonut mukanaan kuorsauksen. Lilja on sairastelun ja hampaiden teon jälkeen nukkunut jo onneksi levollisemmin, seuraavaksi voisi olla äidin vuoro.. Helpotusta tuo mummu, joka on tarjoutunut ottamaan lapsenlapsensa yökylään viikonloppuna. Aion latailla akkuja, eli nukkua, nukkua ja nukkua. Katkeilematonta unta, luksusta! En osaa nukkua päiväunia, enkä olla vain tekemättä mitään, jos Markus ja Lilja häärivät alakerrassa. 

Lilja kehittyy kehittymistään. Nousee ilman tukea pystyyn, ja kävelee hienosti kävelykärrynsä kanssa. Odottelemme ensiaskelia! 
Saan olla todella ylpeä Liljasta, mutta myös itsestäni, nimittäin pottailun suhteen. Asiat tehdään pottaan esimerkillisesti, ja vaippoja kuluu vuorokaudessa vain muutama. Aloitimme pottailun kahdeksan kuukauden iässä, ja se todellakin kannatti! Uskoisin tästä olevan suuresti hyötyä tulevaisuudessa kun opetellaan kuivaksi. Suosittelen jokaista aloittamaan potalle opettelun aikaisessa vaiheessa! 

















-Anni

2 kommenttia:

  1. Haha, voi miten ihana tuo syöttötuolikuva. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä minkä takia Liljan on ollut nyt lähiaikoina pakko laittaa jalkansa noin?! :D

      Poista