Lilja

Lilja

perjantai 17. tammikuuta 2014

Kiukkupussi

Lilja on jo pidemmän aikaa osoittanut miten häneltäkin löytyy omaa tahtoa. Tuo pikkuruinen ihmisen alku laittaisi äitiä ja isiä aivan 6-0, jos se vain suinkin sallittaisiin. Jestas miten loukkaantunut hän osaakin olla, kun ei esimerkiksi pääse kiipeilemään portaikkoon, vaan portti laitetaan tylysti kiinni. Lilja osaa myös heittäytymisen jalon taidon. Meritähdeksi lattialle ja kiljumista niin että kitarisat vain heiluu! Näinä hetkinä useimmiten olen kuin en näkisi tai kuulisi, ei tehoa kiukuttelut meikäläiseen. Kiljumisesta sen verran, että sen suhteen on menossa jokin huippu kiva vaihe, sitä tehdään myös ihan muuten vaan. Taitaa tyttö tykätä omasta äänestään, kun sitä niin kovin testaillaan. 
En tiedä mahtaako meille olla tulossa jonkinlainen "esiuhma" tai vastaava tätä menoa. Voi vain veikata mistä on Lilja tempperamenttinsa perinyt...
Täällä on pakkasia pidellyt, lähemmäs -20 melkein jokaisena päivänä tällä viikolla. Alkaa sisällä kökkimiseen jo vähän kyllästyä, saisi siis jo hieman lauhtua, että ulkonakin voisi leikkiä.


Maltti olisi välillä valttia, mutta kuin ei malta ja vauhti on kova. 



Hyvää Viikonloppua!! 

<3: Anni 

2 kommenttia:

  1. Voi apua.. Tuota meritähti-aikaa odotellessa!

    ..miksen mä oo yhtään innoissani...

    VastaaPoista