Lilja

Lilja

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Nuhaa ja huonosti nukuttuja öitä

Olemme päässeet sairastelujen suhteen Liljan kanssa helpolla, ja jollain ihmeen kaupalla onnistuneet välttämään suurimmat pöpöt (*koputtaa puuta*).Viime viikolla meille kuitenkin muutti sitkeä flunssa, tätä ennen olemme kärsineet yhden pienen nuhan. Tällä kertaa flunssa tosiaan oli sitkeämpää laatua, yli viikon mittainen räkätauti joka ei millään ottanut laantuakseen. Lääkärissäkin käytiin tarkistuksella, josko olisi jotakin tulehdusta. Onneksemme ei ollut, eikä lämpökään noussut. Viikkoomme on siis mahtunut aika pitkälti itkua, räkää ja valvomista. Eivätkä ne hampaan pirulaisetkaan ota tullakseen läpi! Ne kun häiritsivät öitämme aikaisemmin, mutta saimme sentään muutamasta rauhallisestakin yöstä nauttia tässä välissä. 
Ulkona alkaa olla niin kylmä, että tekisi vain mieli kääriytyä sänkyyn peiton alle. Sieltä se talvi taas tulee, valitettavasti. Ei kuulu suosikkeihini, inhoan kylmyyttä. Liljan talvivaatteet olen ehtinyt hankkia jo hyvissä ajoin odottamaan, joten olemme ainakin varautuneet eikä talvi pääse yllättämään. Kengät tosin puuttuvat vielä, mummu on vihjaillut Liljan saavan ne synttärilahjaksi. 
Ensi viikolla kodistamme tulee jälleen sairastupa, kun isi "pääsee" vuorostaan leikkauspöydälle. Syvä huokaus, täytynee ladata akkuja tulevaan. 




-Anni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti