Lilja

Lilja

tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Liljalle tuli viime viikolla ikää pyöreät kymmenen kuukautta, ja eilen oltiin neuvolan tarkastuksessa. Kaikki hyvin, pituutta ja painoa tulee tasaisesti ja menevät aivan käyrillä. Motoriikka on kehittynyt yhdessä hujauksessa kovasti, heti kun Lilja lähti konttaamaan niin muutaman päivän päästä nousi myös tukea vasten seisomaan. Seuraavalle käynnille mennäänkin sitten vuoden ikäisenä, ja silloin saakin sitten taas piikkejä. 
Aloitettiin viime viikon maanantaina testaamaan tavallista maitoa, eikä se onneksi aiheuttanut meille minkäänlaisia vatsavaivoja tai muuta sellaista. Muutaman päivän ajan juotiin tavallista sekoitettuna korvikkeeseen, mutta nyt korvike on jätetty kokonaan pois! Helpottaa kummasti kauppareissujakin, kun ei tarvitse ostaa kuin yhtä maitolaatua. 
Liikkumisen myötä Liljan yöunet ovat muuttuneet rauhattomiksi. Sen mitä päivällä oppii, ei malta olla harjoittelematta myös öisin! Takana onkin kaksi vähän levottomampaa yötä, ja itse on nukkunut vain niin sanottua valveunta. Samaan syssyyn meillä taitaa nyt ihan oikeasti pukata niitä hampaita, ja useampaa kerralla. Eiköhän tämäkin vaihe tästä taas pian ole ohitse ja päästään nauttimaan levollisista öistä! Tai ainakin toivon niin. 



-Anni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti