Lilja

Lilja

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Jollei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakaan...

Missä olet joulumieli? Missä olet lumi? En ole edes huomannut kiinnittää huomiota soiko kaupoissa joululaulut! Liekö siksi ettei fiilis ole tippaakaan jouluinen! Tämän päiväiset joulumarkkinatkaan eivät tuntuneet nimensä veroisilta. Vaikken talvesta niin kauheasti pidäkään, niin kyllä tässä vaiheessa vuotta soisi jo pakkasta ja valkean maan. Vaan ei,märkää ja kuraa. Maa taisi olla valkoisena jopa yhden päivän! Josko jouluaattona sitten... Toivoa on! 

Meillä on tällä viikolla itketty taas korvia, ja  näin ollen valvottu. Marraskuussa todettu korvatulehdus ei ole vieläkään parantunut  emmekä ole saaneet terveen papereita. Itse en kauheasti pidä antibioottien jatkuvasta syöttämisestä (kukapa pitäisi), ja nyt meillä sitten vedellään jo kolmatta kuuria. Lisänä tällä kertaa kortisoni. Enää ongelmana ei ole varsinaisesti tulehdus, vaan korvien märkiminen. Tähän pitäisi kortisonin tuoda toivottua helpotusta. Tammikuussa meillä on aika korviin erikoistuneelle lääkärille, ja todella toivon että korvat ovat tuolloin puhtaat. 

Maistiaisia Liljan 1v.-kuvista.

...ja toinenkin! 

Ensi viikko on melkoista hulinaa, ja melkein jokaiselle päivälle on kalenteriin tehty merkintöjä. Sitten saakin ansaitusti huilata, ja nauttia perheestä ja ruoasta! 
Tsemppiä joulukiireisiin niille,joilla niitä on. 


-Anni 

2 kommenttia: